Reparatii Injectoare Delphi Buzau

Reparatii injectoare Buzau - Siemens VDO - Continental
Injectoare Buzau
Reconditionare Injectoare Buzau
Reparatii Injectoare Buzau - Injectoare Buzau
Reparatii injectoare Buzau - Reparam orice injector
Reparatii Injectoare Buzau -
Reparatii injectoare Buzau - Service injectoare Buzau
Reparatii Injectoare Buzau Pret
Reparatii Injectoare Pompe Duze 1
Reparatii injectoare Buzau - Siemens VDO - Continental
Injectoare Buzau
Reconditionare Injectoare Buzau
Reparatii Injectoare Buzau - Injectoare Buzau
Reparatii injectoare Buzau - Reparam orice injector
Reparatii Injectoare Buzau -
Reparatii injectoare Buzau - Service injectoare Buzau
Reparatii Injectoare Buzau Pret
Reparatii Injectoare Pompe Duze 1

Injectoare DELPHI Common Rail

Verificare si reconditionare injectoare Delphi Common Rail

Injectoarele Delphi common rail sunt extreme de sensibile la contaminarea cu impuritati, particule de praf sau metal, de aceea manipularea acestora presupune o atentie deosebita incepand cu demontarea de pe masina, verificarea pe bancul de probe, reconditionarea acestora si remontarea pe masina. Toate aceste operatiuni trebuie facute intr-un mediu ferit de praf, o atentie deosebita fiind acordata protejarii acestora cu dopuri de plastic in timpul manipularii in service.

De asemenea pe langa reconditionarea injectoarelor, in majoritatea cazurilor, pentru a garanta buna functionare a sistemului de injectie al masinii, se impune in mod obligatoriu si reconditionarea pompei de inalta presiune (care genereaza span), curatarea sistemului de alimentare (rezervor, conducte de alimentare, rampa comuna) si inlocuirea filtrului de combustibil numai cu filtru de origine.

Procesul de reconditionare a injectoarelor Delphi presupune: curatarea injectoarelor si a tuturor componentelor interne ale acestora pentru inlaturarea impuritatilor si particulelor metalice rezultate in urma uzurilor aparute la componentele in miscare din interiorul pompei de inalta presiune, înlocuirea componentelor uzate cu altele noi de origine si generarea unor coduri noi hexazecimale ce contin caracteristicile individuale ale injectorului. In urma reconditionarii se face o reverificare a parametrilor de functionare ai injectoarelor pe bancul de probe.

REPARATII INJECTOARE DELPHI buzau

Reparatii injectoare Delphi : Injectoarele Delphi sunt calibrate electronic pe banc STARDEX , dupa testare bancul calibreaza si codeaza fiecare injector in parte. Injectorul este supus la toate testele mai multe detalii vedeti pe fisa de testare.  Dupa verificare injectorul este montat pe autoturism si se introduce codul dat de banc in calculatorul masinii pentru a vedea calculatorul parametrii de lucru al injectorului.
Ce inseamna cod hexazecimal :
Parametri de lucru al injectorului , timp de raspuns al bobinei , retur, preinjectie, debite , cantitate pulverizata in capul pistonului,etc

Injectorul este supus la peste 140 teste pana la finalul verificarii.
Folosim kituri de reparatie originale DELPHI.

Cateva indicii cand injectoarele sunt defecte : fum alb, fum negru, pornire grea, tacanit odata cu turatia motorului, fluctuatii de presiune, oprire in timpul mersului, consum marit de combustibil, demaraj greoi.

Modele autoturisme ce pot fi reparate : Logan, Ford, Renault, Mercedes, Ssang Yong, Nissan, Kia, Hyundai, Citroen, etc

Injectoare Logan Delphi, Injectoare Renault Delphi, Injectoare Mercedes Delphi, Injectoare Peugeot Delphi, Injectoare Hyundai Delphi, Injectoare Kia Delphi, Injectoare Nissan Delphi, reparat / reconditionat / rectificat / reconditionare injectoare Delphi, injector Delphi Common Rail

Reparatii Injectoare Delphi

Oferim factura
Oferim garantie.
Oferim consultanta telefonica
Oferim montaj.