Reparatii Injectoare Pompe Duze – Pret reparatie injector 450 Lei

Reparatii Injectoare Pompe Duze – Sistemul de injectie pompe duze reprezinta o tehnologie avansata utilizata in motoarele diesel pentru a furniza combustibil in cilindri intr-un mod precis si eficient. Acest sistem este adesea intalnit intr-o gama variata de autoturisme din grupul VAG, inclusiv marci precum VW, Audi, Skoda, Seat si modele precum Passat, Golf, Polo, Touareg, Touran, Sharan, Caddy, T5 Caravelle.

Reparatii Injectoare Pompe Duze - Pret reparatie injector 450 Lei

In aceste vehicule, injectoarele pompe duze incorporeaza intr-un singur element injectorul (pulverizatorul) si pompa (generatorul de presiune).Fiecare cilindru este echipat cu un injector care indeplineste si rolul de pompa de motorina individuala. Aceste injectoare functioneaza ca niste seringi cu arc, pulverizand motorina in cilindru sub actiunea unei came. Momentul injectiei si cantitatea de combustibil injectata sunt comandate fie electronic, fie mecanic, de catre unitatea ECU a vehiculului.

Repararea injectoarelor pompe duze este esentiala pentru a mentine performanta optima a motorului diesel. Echipa noastra de specialisti va ofera servicii profesionale de reparatii injectoare pompe duze, asigurandu-va ca sistemul de injectie functioneaza in parametrii optimi. Cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie si a cunostintelor noastre specializate, suntem pregatiti sa rezolvam orice problema intalnita si sa va asiguram o functionare eficienta a motorului dumneavoastra.

Indiferent de marca sau modelul vehiculului dumneavoastra din grupul VAG, echipa noastra este pregatita sa va ofere solutii profesionale si de incredere si redescoperiti performanta si eficienta motorului dumneavoastra. 

Reparam orice injector de tip Pompa Duza pentru motoare 1.4 TDI, 1.9 TDI, 2.0 TDI si 2.5 TDI.
Pret reparatie injector Pompa Duza – 450 Lei / buc.
Toate injectoarele pompe duze reparate de firma noastra, beneficiaza de factura si certificat de garantie.